CrediNord

Lainaa yritykselle

Tarvitsetko lainaa yritykselle ilman vakuuksia? Me CrediNordilla tarjoamme lainaa yrityksille edullisesti ja joustavasti. Haluamme tukea juuri sinun yritystäsi ja meille asiakas on aina ykkönen – huomioimme yrityksesi tarpeet tapauskohtaisesti. Teemme yrityksestäsi yksilöllisen riskinarvion muun muassa sen liikevaihdon, tuloslaskelman ja tasetietojen perusteella. Meillä lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Pyydä maksuton lainatarjous verkkosivujemme kautta ja saat yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen jopa tunnissa. Lainan allekirjoitus tapahtuu sekin sähköisesti, joten aikaa vieviin tapaamisiin ei tarvitse etsiä kalenterista tilaa. Rahat saat yrityksesi tilille jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Hae CrediNord lainaa yritykselle jopa 100 000€ asti 

CrediNord tarjoaa yrityslainaa pienille ja keskisuurille yrityksille 1 000 eurosta aina 100 000 euroon asti. Nopea ja helposti haettava yrityslaina CrediNordilta on suunniteltu juuri asiakasta ajatellen, sillä yrityksessä aika on rahaa, eikä sitä ole kenelläkään hukattavaksi. Pikalainaa yritykselle voidaan tarvita sekä äkillisiin, että pidempään suunnittelun alla olleisiin rahoitustarpeisiin. Tavallisimmin CrediNord voi rahoittaa yritystäsi noin 1 kuukauden liikevaihdon suuruisella summalla. Tarkemman arvion saat, kun teet lainahakemuksen nettisivuillamme, sillä lainatarjoukseemme vaikuttavat liikevaihdon lisäksi myös yrityksen toimiala ja riskiluokka. Tarjous ei vielä sido sinua mihinkään. 

Hae lainaa yritykselle vain silloin, kun se on yrityksen toimintaedellytysten perusteella kannattavaa. Lainaa hakiessa sinun kannattaakin aina laskea, että lainalla rahoitettava investointi ylittää lainan aiheuttaman kustannuksen. Toisin sanoen uutta kalustoa hankkiessa tai projektia käynnistäessä kannattaa olla tarkat laskelmat siitä, että hankinta tai projekti tuottaa enemmän kuin mitä lainasta syntyy kuluja. CrediNordilta lainan hakeminen on reilua, sillä lainaehdot ja yrityslainan toiminta kerrotaan selkeästi. Yrityslainassamme kaikki kulut sisältyvät suoraan lainatarjouksessa määriteltyyn kuukausimaksuun ilman yllättäviä piilokuluja ja avausmaksuja. Lisäkuluja ei koidu edes lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Mietitkö, kuinka saan lainaa yritykselleni? Onko yritykselläsi suunnitelmissa uusi projekti tai työntekijän palkkaaminen, mutta vaadittava rahoitus uupuu? CrediNord tarjoaa oivan mahdollisuuden hakea yrityslainaa ilman vakuuksia nopeasti ja vaivattomasti, jos yrityksesi toimintaedellytykset ovat muuten kunnossa. CrediNord yrityslainan myöntäminen edellyttää tiettyjen kriteerien täyttymistä, mutta laina myönnetään jopa täysin ilman reaalivakuuksia. Lainaa hakevalla yrityksellä tai lainan takaajalla ei kuitenkaan saa olla merkintöjä maksuhäiriöistä. CrediNord yrityslaina vaatii siis vakuuksien sijaan henkilötakauksen, jolloin lainan hakija on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta. Jos haettu yrityslaina ylittää 25 000 euroa, takaajia tarvitaan kaksi. 

CrediNordin nopeasti myönnettävä vakuudeton laina yritykselle on erityisen kannattava, kun yrityksesi rahantarve on äkillinen. Esimerkiksi konerikon sattuessa rahat korjaukseen tai uuden koneen hankintaan on saatava tilille nopeasti, sillä toimintakatkot voivat tulla yritykselle kalliiksi. CrediNord lainaa yritykselle heti tarvittavan summan, kun taas pankista saman suuruisen yrityslainan saamiseen saattaa kulua parikin viikkoa tapaamisten ja taustaselvitysten vuoksi. Vakuudetonta lainaa CrediNordilta voi hakea myös kasvuvaiheessa oleva uusi yritys, jolle ei vielä ole ehtinyt kertyä pankkilainaan vaadittavia reaalivakuuksia, eivätkä yrittäjän omat henkilökohtaiset vakuudet välttämättä ole riittävät lainan myöntämiseen. 

Yrityslainojen yleisimmät käyttökohteet

Käyttökohteita yrityslainalle on niin monta kuin yrityksiäkin. CrediNord pyrkii vastaamaan jokaisen asiakkaansa rahoitustarpeeseen yksilökohtaisesti ja mahdollisimman tehokkaasti. Yleisimmin lainaa yritykselle nopeasti hakevat ovat listanneet CrediNordille syiksi muun muassa työntekijöiden palkkaamisen, kausivaihteluiden tasaamisen, laskujen maksamisen, tavallista suuremmat hankinnat ja varaston kasvattamisen sekä yrityksen tilojen laajentamisen. Saadaksesi CrediNordilta lainaa yrityksellesi, sinua pyydetäänkin lainahakemuksessa kertomaan haettavan lainan käyttökohde. Me CrediNordilla haluamme auttaa yritystäsi sen kasvussa ja rahoitammekin sellaisia yrityksiä, joiden toimintaedellytyksiin uskomme ja joita voimme parantaa. Lainaa voitkin pyytää mihin tahansa yrityksesi toimintaa edistävään tarkoitukseen. 

  • Yrityksen laite ja koneinvestoinnit sekä tilojen laajennus 
  • Työntekijöiden palkkaaminen 
  • Uuden projektin aloitus 
  • Aiemman, kalliimman yrityslainan poismaksu 

Lainatarpeen tullessa eteen, kysymys kuuluukin, mistä lainaa yritykselle kannattaisi pyytää? Perinteisesti lainaa haetaan omasta pankista, mutta yrityslainaa saa muualtakin. Parhaan hyödyn yrityslaina tarjoaa, kun sillä rahoitetaan kannattavaa projektia, joka ilman rahoitusta jäisi tekemättä. Investoinnit uuteen kalustoon tai yrityksen laajentaminen ovat esimerkkejä kannattavista syistä ottaa yrityslainaa. Lainarahaa tarvitaan myös käynnistettäessä uusia projekteja. Kasvavat yritykset hakevat lainaa erityisesti alkuinvestointeihin, sillä kulut tulevat usein etupainotteisesti ja tulokset näkyvät tavallisesti vasta projektin loppupuolella. Joskus yrityksellä saattaa olla useampikin samanaikainen projekti, jolloin tarvitaan väliaikaista rahoitusta juokseviin kuluihin.

Kuka voi hakea lainaa yritykselle?

”Yritykseni on palkkaamassa uusia kausityöntekijöitä ja tarvitsen lainaa kattamaan palkkauksesta koituvat kulut ennen kuin heidän työpanoksensa tuottaa tulosta. Miten saan lainaa yritykselleni”?

CrediNord tarjoaa vakuudetonta yrityslainaa vakaalla pohjalla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille, joiden toiminta on ollut aktiivista vähintään viimeisten 12 kuukauden ajan. Lainan myöntämiseksi yrityksesi ei tarvitse olla voitollinen, mutta sen vuosittaisen liikevaihdon on oltava vähintään 30 000 euroa. Lisäksi yrityksen sekä lainan takaajana toimivan yrittäjän toimipaikka on oltava vakituisesti Suomessa. Yrittäjällä ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä, eikä yrityksellä merkittäviä maksuviiveitä. 

Lainaa eri kokoisille yrityksille tarpeen mukaan

Meille CrediNordilla yritysmuodollasi ei ole merkitystä, sillä palvelemme samalla tarmolla niin pieniä, kuin keskisuuriakin yrityksiä toiminimistä aina osakeyhtiöihin asti. CrediNord laatii yhtiömuodosta riippumatta jokaiselle yrityslainan hakijalle yksilöllisesti räätälöidyn lainatarjouksen, jonka suuruuteen ja korkotasoon vaikuttavat esimerkiksi yrityksesi taloudellinen tilanne ja takaisinmaksukyky, sekä yrityksestäsi tekemämme yleinen riskiarvio. Emme tietenkään voi aina tarjota jokaiselle huippudiiliä, mutta yrityksesi tilanteen ja hakemasi lainan käyttötarkoituksen huomioon ottaen teemme parhaamme auttaaksemme sinua saamaan yrityksesi kukoistamaan. Joskus hieman pienempikin lainasumma yhdistettynä lainan hakemisen vaivattomuuteen ja nopeuteen on valttia hektisessä yritysmaailmassa. 

Me CrediNordilla haluamme auttaa kaiken kokoisia vakaita yrityksiä kehittymään ja kasvamaan, sillä siitä on hyötyä meille kaikille. Kun sinulla yrittäjänä on visio uudesta projektista tai varmuus uusien koneiden tuomasta kasvusta yrityksessäsi, voimme yrityslainan avulla auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Erityisesti yrittäjävetoisissa pienyrityksissä perinteinen laina voi jäädä saamatta vain sen takia, että yrittäjänä tulotasosi ei ole riittävä tai sinulla on muita kuukausittain lyhennettäviä lainoja. CrediNordilta voit pyytää ilmaisen lainatarjouksen yrityksellesi ja saat jo tunnin sisällä tietää, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää ja millaisilla takaisinmaksuehdoilla. 

Vakuudeton vai vakuudellinen laina yritykselle?

Vakuudettomilla ja vakuudellisilla yrityslainoilla on molemmilla omat vahvuutensa ja lainantarvetta arvioidessasi kannattaakin miettiä, kumpi olisi parempi yrityksellesi juuri tässä tilanteessa. Vakuudeton yrityslaina soveltuu parhaiten lyhytaikaiseen lainan tarpeeseen ja myös CrediNordilla laina-aika on määritelty tapauskohtaisesti 6 – 18 kuukauden mittaiseksi. Lyhytaikainen lainan tarve voi syntyä sesonkivaihteluista sekä esimerkiksi ennalta arvaamattomasti asiakkaan maksun viivästymisen vuoksi. Pankista haettavan vakuudellisen lainan myöntämiseen saattaa kulua liiaksi aikaa tai yrityksellä ei ole tarjota tarvittavia vakuuksia, jolloin vaihtoehdoksi soveltuu vakuudeton yrityslaina. Lisäksi sen hakeminen käy vakuudellista lainaa nopeammin ja vaivattomammin. 

Usein juuri lainan tarpeen syy määrittelee, millainen laina yritykselle kannattaa ottaa. Jos esimerkiksi odotat kausivaihtelusta johtuvan kassavajeen korjaantuvan nopeasti ja rahantarve on akuutti, vakuudeton ja nopea laina yritykselle soveltuu tarpeisiisi täydellisesti. Tällöin myöskään vakuudellisen lainan usein pidempi takaisinmaksuaika ei jää rasittamaan yrityksesi rahaliikennettä.