Yrityslainojen yhdistäminen helposti netissä

CrediNordilla voit yhtidtää vanhat kalliimmat yrityslainasi aina 100.000 euroon asti. Pyydä maksuton yhdistelylainatarjous yrityksellesi Suomen johtavalta PK-rahoittajalta.

 • Rahoitusta joustavasti aina 100.000 euroon asti
 • Maksuton lainatarjous tunnissa – hakemus ei sido mihinkään
 • Joustava takaisinmaksu – maksuaikaa jopa 36 kuukautta

Pyytämällä lainatarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta ja millä ehdoilla voimme tarjota.

Yrityslaina moneen eri käyttötarkoitukseen

CrediNordin yrityslainaa voi käyttää joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä muutama yleinen käyttötarkoitus:

 • Käyttöpääoma
 • Kalliimman yrityslainan poismaksu
 • Investointi laitteisiin tai koneisiin
 • Uuden projektin aloitus
 • Henkilöstön palkkaaminen

Yrityslainojen yhdistäminen

Joutuuko yrityksesi maksamaan useita pieniä yrityslainoja joka kuukausi eri lainantarjoajille? Jos yritykselläsi on useita yrityslainoja tai osamaksuja samaan aikaan, niin silloin voi miettiä, olisiko järkevää yhdistää ne yhdeksi yrityslainaksi pienemmällä kuukausierällä.

Mitä tarkoittaa yrityslainojen yhdistäminen?

Yrityslainojen yhdistäminen on periaatteessa lainojen uudelleenrahoitus. Jälleenrahoitus on järkevää, jos rahaa kuluu yrityksellä kuukausittain usean eri osamaksun, yrityslainan sekä muiden rahoituskulujen maksamiseen.

Siinä tapauksessa yhdistä yrityksesi yrityslainat hakemalla CrediNord yrityslainaa, jonka avulla maksat kaikki pienemmät lainat sekä osamaksut pois, ja jäljelle jää pelkästään yksi yrityslaina, jonka korkoa sitten maksetaan normaalisti.

Miten yritys hyötyy yrityslainojen yhdistämisellä?

Säästö tapahtuu siinä, kun yrityksen ei tarvitse maksaa juuri niitä kaikkia kuluja, mitä useista eri lainoista sekä osamaksuista kertyy, vaan maksetaan vain yhtä lainaa, ja näin vain yhden lainan kuluja. Säästetyt rahat voikin sitten käyttää yrityksen hyväksi, kuten vaikka uusiin työntekijöihin, markkinointiin, uusiin laitteisiin tai vaikkapa ihan vain henkilökunnan virkistyspäivää varten.

Myös aikaa voi säästyä, sillä yhdistämällä yrityslainat ei tarvitse muistella kaikkien eri pienlainojen ja muiden velkojen eräpäiviä ja maksella niitä joka toinen päivä, vaan on vaan se yksi yrityslaina. Yrityksen talouden hoitaminen helpottuu huomattavasti kun on hankittu yhdistelylaina yritykselle.

Laskuri lainojen yhdistämiseksi

Valitse muiden lainojesi kokonaissumma ja laske uusi CrediNordin hinta lainoillesi. Tarkan yrityskohtaisen hinnan saat pyytämällä lainatarjouksen.

Lainasumma 12000
Kuukausierä

Miten yhdistän yrityslainat CrediNordilla

Velkojen yhdistäminen tapahtuu hakemalla CrediNordilta yrityslainaa, jota voi saada jopa 100.000 euroon asti. CrediNord yrityslaina ei ole varsinaisesti järjestelylaina, mutta sitä myönnetään myös yrityslainojen yhdistämistä varten. Riittää vain, kun kerrot meille hakemusta täyttäessä, että yrityslaina tulee lainojen yhdistämistä varten, ja me hoidamme loput.

CrediNord yrityslainan myöntämisen edellytykset

Yrityslainan myöntämiseen on muutamia edellytyksiä, näitä ovat esimerkiksi:

 • Yrityksen sekä takaajan pääasiallinen toimipaikka on Suomi
 • Yrityksellä on yli 30.000 euron liikevaihto vuodessa
 • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 12 kuukautta
 • Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Yhdistä CrediNordin yrityslainalla velkasi jo tänään

Yrityksen velkojen yhdistäminen onnistuu siis helposti lainahakemuksen täyttämisellä.

Hakemuksen voit täyttää maksuttomasti helpolla kaavakkeella, johon sinun pitää vain täyttää lainan summa sekä laina aika, lainan käyttötarkoitus, mikä olisi tässä tapauksessa se yhdistelylaina yritykselle, ja lisäksi tarvitsemme vielä yrityksen perustiedot sekä takaajan perustiedot. Vakuuksia lainan hakemiseen yritys ei tarvitse.

Saat sähköpostiisi pikaisesti vastauksen, ja voit sen jälkeen käydä allekirjoittamassa sopimuksen. Allekirjoittaminen tapahtuu helposti netin välityksellä.

Milloin saan lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saat hakemuksen täyttämisen jälkeen sähköpostilla yleensä noin tunnin sisällä, jos lähetät hakemuksen käsittelyaikoina. Käsittelyajat ovat arkisin kello 9-17, ja meillä hakemuksen keskimääräinen käsittelyaika on 25 minuuttia, josta voimme olla ylpeitä.

Paljonko yrityslainaa voi hakea?

Lainaa voi lainojen yhdistämistä varten 1000 eurosta 100.000 euroon asti, ja tämän avulla voit maksaa yrityksen pienet velat sekä osamaksut pois, säästäen selvää rahaa yritykselle. Teemme yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen sen jälkeen, kun olet lähettänyt meille maksuttoman hakemuksen.

Milloin yritys saa rahat käyttöönsä?

Rahat maksetaan yritykselle saman päivän aikana, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16 arkipäivinä. Muussa tapauksessa rahat maksetaan seuraavan arkipäivän aikana.

Miten yhdistelylainan kulut määräytyvät?

Teemme aina jokaisesta myöntämästämme yrityslainasta riskiarvion, jonka avulla voimme saada yritykselle räätälöidyn tarjouksen. Kuukausikulut määräytyvät riskiarvion mukaan, ja mitä alhaisempi riskiarvio yritykselläsi on, niin sitä pienemmät ovat myöskin kuukausikulut hakemallesi yhdistelylainalle.

Voiko yrityslainan maksaa pois etuajassa ilman lisäkuluja?

Kyllä voi. Yrityksen tarvitsee maksaa kuluja vain niiltä kuukausilta, milloin laina on käytössä, eli jos yritys haluaa maksaa lainansa pois jo etukäteen, niin se kyllä onnistuu. Tässä tapauksessa rahaakin säästyy jälleen kerran.

Saako maksuaikaa lisää?

Ymmärrämme, että asiat eivät aina mene niin kuin elokuvissa, ja tästä syystä maksuaikamme eivät ole kiveen hakattuja. Myös yhdistelylainoille on saatavissa lyhennysvapaita kuukausia, mikäli yritykselle tulee tarve saada lisää aikaa takaisinmaksua varten.

Onko toimialallamme väliä?

Asiakkaamme edustavat paljon erilaisia toimialoja, ja niihin kuuluu esimerkiksi palvelualan yritykset, teollisuusyritykset, konsulttiyritykset, vähittäiskaupan yritykset sekä terveydenhuollon yritykset.

Palvelemme yhtä kaikki pieniä sekä keskisuuria yrityksiä miettimättä sitä, millä toimialalla he ovat. Myöskään yrityksen sijainti voi olla ihan missä tahansa päin Suomea.

Mitä ottaa huomioon ottaessa yritykselle järjestelylaina?

Kun yhdistät yrityksen pienlainat sekä muut velat ja osamaksut, niin kannattaa aina miettiä, mikä olisi yritykselle sopivan kokoinen maksuerä. Yrityksellä on varmasti paljon menoja, ja niistäkin tulisi selvitä jotenkin. CrediNord tarjoaa yrityslainalle tavallisesti maksuaikaa 6-18 kuukautta.

Ymmärrämme, että aina ei mene kaikki putkeen, ja tilanteet muuttuvat. CrediNord tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia, jos niille tulee tarvetta, sillä koskaan ei voi täysin ennakoida yllättäviä menoja, kuten uusia projekteja tai laitteiden sekä työkoneiden hajoamista.

Mitä lainoja kannattaa yhdistää?

Yhdistelylainan avulla kannattaa yhdistää juuri ne vähän pienemmät lainat ja osamaksut, joita yritykselle voi olla kertynyt useita. Korot ja kulut nimittäin juoksevat jokaisessa eri lainassa ja velassa koko ajan, ja järjestelylaina on olemassa sitä varten, että nämä kaikki kulut saataisiin kuriin, ja yrityksillä säästyisi rahaa.

Ota siis yhdistelylainaa hakiessa huomioon kaikki mahdolliset pienlainat sekä velat, jotta saisit säästettyä yritykseltä paljon rahaa sekä aikaa. Kun olet päässyt näistä selville, niin lähetä CrediNordille hakemus, ja me käsittelemme sen.

Miksi valita CrediNordin yhdistelylaina?

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö, jossa toiminta on ripeää, sekä teemme töitä asiakkaitamme varten. Teemme jokaiselle yritykselle räätälöidyn lainatarjouksen perustuen yrityksen tarpeisiin sekä toimintaan. Emme harrasta CrediNordilla piilokuluja, vaan saat kiinteän kuukausikulun lainallesi.

Olemme täällä asiakkaita varten

Tarkoituksenamme on avustaa pieniä sekä keskisuuria yrityksiä tarjoamalla rahoitusratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä. Yrityksillä voi tulla vastaan yllättäviä tilanteita joissa rahoitus on tarpeen, tai sitten yritys voi tarvita rahoitusta vaikkapa kasvua varten. Myös yhdistelylaina on yleinen meillä. Tarjoamme rahoitusratkaisuja kaikkiin näihin tilanteisiin.

Nopea toiminta

Lainan hakeminen on vaivatonta ja ripeää, ja siksi meillä onkin sanonta: hakemus minuutissa, vastaus tunnissa. Juuri näin helppoa sen pitäisikin olla, sillä nykyaikana yrityksille aika on rahaa. Myös rahat saat yrityksen tilille nopeaan tahtiin, usein jopa samana päivänä. Emme pyörittele turhaan papereita, vaan hoidamme hommat sähköisesti, niin kuin nykyaikana kuuluisikin tehdä.

Jos sinulla on kysyttävää

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin mitä vain mieleen juolahtaa liittyen CrediNordin tarjoamiin palveluihin. Asiakaspalvelumme voi tavoittaa arkisin kello 9-17 puhelimitse, tai voit lähettää meille sähköpostia, joihin vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Yhdistä yrityksen velat ja saa parempi kokonaiskuva yrityksen taloudesta

Yhdistämällä yrityksen velat voit siis saada paremman kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta, sillä ajan myötä kun yritykselle on kertynyt useampia lainoja ja velkoja, voi olla hankalaa pysyä mukana kaikissa eri menoissa mitä yrityksellä on.

Lainojen yhdistämisen avulla ei tarvitse huolehtia muusta kuin siitä yhdestä lainasta. Hae siis CrediNordin yrityslaina, joka voi toimia myös niin kuin järjestelylaina. Ja näin se on yrittäjällekin mukavampaa, kun on vain yksi paikka, jonne tarvitsee maksaa lyhennystä, jolloin aikaa säästyy huomattava määrä, rahasta puhumattakaan.

Hae yhdistelylaina yrityksellesi

Jos siis yritykselläsi on paljon pieniä lainoja, osamaksuja, tai velkoja, niin silloin kannattaa miettiä, olisiko järkevää ottaa yritykselle järjestelylaina. Järjestelylainan hakeminen tapahtuu CrediNordin yrityslainaa hakemalla, sinun tarvitsee vain kertoa hakemuksessa, että yrityslaina on lainojen yhdistelyä varten. Jos yrityksesi tarvitsee järjestelylainaa, niin toimi näin:

 1. Kartoita yrityksesi pienlainat, osamaksut, sekä muut pienemmät velat
 2. Täytä hakemus meillä CrediNordin yrityslainalle, tarvitsemme vain yrityksen sekä takaajan perustiedot.
 3. Saat yrityskohtaisen tarjouksen nopeasti sähköpostilla, johon voit rauhassa tutustua, jonka jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksien avulla.
 4. Voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16.

Täytä siis hakemus jo tänään, niin voit säästää yrityksellesi sievoisen summan aikaa sekä rahaa. Jokainen kuukausimaksu on tärkeä, sillä sen voi käyttää yrityksen kasvamiseen. Jos sinulla tulee kysyttävää CrediNordin palveluista tai lainoista, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat mielellään.

 • Miten yrityslainan hinta ja korko määräytyvät?

  Hinta on aina yrityskohtainen. Yrityslainassamme on vain kiinteä kuukausikulu, ei avausmaksuja tai muita piilokuluja. Hinnoittelu perustuu tekemäämme arvioon yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyytämällä lainatarjouksen yrityksellesi saat tietää, millä hinnalla yrityksellesi voidaan tarjota rahoitusta.

 • Mitkä ovat vaatimukset lainan saantiin yritykselle?

  Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrittäjä toimii aina omavelkaisena takaajana yrityslainassa. Emme vaadi reaalivakuuksia. Muita minimivaatimuksia luoton saantiin:

  • Yrityksen ja takaajan päätoiminen toimipaikka on Suomi
  • Yritys on ollut aktiivinen vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 euroa vuodessa

  Yrityksen ei välttämättä tarvitse olla voitollinen. Teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion yrityksestä. Arviomme perustuu mm. yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin.

 • Kuinka paljon yritykseni voi saada rahoitusta?

  Tarjoamme yritysrahoitusta aina 100.000 euroon asti. Lopullinen lainamäärä riippuu yrityksen liikevaihdosta, toimialasta ja riskiluokasta. Tyypillisesti voimme rahoittaa yritystä noin 1 kuukauden liikevaihdon verran. Pyytämällä lainatarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi voi saada CrediNordilta.

 • Mihin yritysrahoitusta voi käyttää?

  Yrityslainan voi nostaa mihin tahansa yrityksen toimintaa edistävään tarkoitukseen. Tyypillisimpiä rahoituksen käyttötarkoituksia ovat laite ja koneinvestoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, uuden projektin aloittaminen sekä kalliimman lainan poismaksu.

 • Kuinka pitkä laina-aika on?

  Voit valita laina-ajaksi 6-18 kuukautta riippuen yrityksesi tarpeista. Tarvittaessa voit pyytää myös maksuvapaita kuukausia.

 • Mitä tietoja hakemusta varten tarvitaan?

  Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haluttu lainasumma- ja aika, rahoituksen käyttötarkoitus sekä yrityksen ja takaajan perustiedot.

 • Miten lainahakemus tehdään?

  Lainahakemuksen voi tehdä kotisivuillamme. Hakemukseen tarvitsee täyttää seuraavat tiedot:

  • haluttu lainasumma- ja aika
  • rahoituksen käyttötarkoitus
  • yrityksen ja takaajan perustiedot

  Lähetämme tyypillisesti tarjouksen tunnin sisällä (arkisin klo 9-17) lainahakemuksesta.

  Saat lainatarjouksen sähköpostiin, jonka jälkeen se voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää liitteitä. Kun allekirjoitat lainasopimuksen, laina maksetaan ilmoittamallesi yritystilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Milloin laina maksetaan yrityksen tilille?

  Rahat maksetaan yrityksen tilille vielä samana arkipäivänä, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16.

 • Voiko lainan maksaa etuajassa pois ilman lisäkuluja?

  Kyllä voi. Lainan voi maksaa aina etuajassa pois ilman lisäkulua- maksat vain kuukausilta, kun laina on yrityksen käytössä.

 • Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

  Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo. 9-17 numerossa 09 424 531 57. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.com