desktop img
Joustava luottolimiitti räätälöity juuri sinun yritystäsi varten
Hae nyt
Limittiluottoa 100 000 € asti
Luottopäätös jopa tunnissa
Ei vaadittuja reaalivakuuksia
Maksat vain mistä käytät
Limiittilaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt Keskustele asiantuntijan kanssa
desktop img
Limiittilaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Joustava luottolimiitti räätälöity juuri sinun yritystäsi varten
Limittiluottoa 100 000 € asti
Luottopäätös jopa tunnissa
Ei vaadittuja reaalivakuuksia
Maksat vain mistä käytät
Yrittäjä hakee yrityslainaa

Yrityslaina
juuri sellaisena kuin haluat

Yrityslaina CrediNordilta kasvuun ja investointeihin aina 100.000 euroon asti. Varmasti kilpailukykyinen lainatarjous yrityksellesi – ilman piilokuluja.

Yrityslaina netistä 1.000–100.000 €
Hakemus minuutissa – lainatarjous tunnissa
Yrityslainan voi saada tilille jopa samana päivänä
Selkeä ja kiinteä kuukausilyhennys – ei piilokuluja
Joustava takaisinmaksu

Pyydä maksuton lainatarjous – hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin.

Yrittäjä

Yrityslaina edullisesti ja joustavasti sinun ehdoillasi

Haetko edullista lainaa yritykselle ilman vakuuksia? CrediNordin vakuudeton yrityslaina on reilu ratkaisu asiansa ja velvoitteensa hoitaneille yrityksille. Sellaista me haluamme tarjota myös sinulle.

Sinä valitset summan ja laina-ajan.
Sinä valitset summan ja laina-ajan. Me varmistamme, että ne ovat tasapainossa yrityksesi tilanteen kanssa.
Laina-aika ei ole kiveen hakattu – voit maksaa lainan pois etuajassa ilman lisäkuluja.
Jos tilanteesi muuttuu ja tarvitsetkin pidempää laina-aikaa, voit pyytää lyhennysvapaata kuukautta.
Jos tilanteesi muuttuu ja tarvitsetkin pidempää laina-aikaa, voit pyytää lyhennysvapaata kuukautta. Yrityslainan hinta on yrityskohtainen. Mitä alhaisempi riskiarvio yrityksestä tehdään, sitä pienemmät ovat sen lainakulut.
Ei piilokuluja. CrediNord Yrityslainassa on vain yksi kulu – kiinteä kuukausikulu.

Yrityslainan uudistaja palveluksessasi

CrediNord on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut pk-yritysrahoitukseen. Pystymme tarjoamaan joustavampia ja selkeämmin hinnoiteltuja yrityslainaratkaisuja kuin pankit ja muut rahoitusyhtiöt. Suurin ero pankkilainoihin on reaalivakuudet – niitä ei ole. Antamalla vakuuksia pankille saat laskettua yrityslainan hintaa. Pankki ei kanna yrityksesi riskiä, vaan vakuusriskiä. Tyypillisesti pankit eivät rahoita pk-yrityksiä ilman vakuuksia.

Meillä on yksi tehtävä ylitse muiden – tuemme suomalaisia yrityksiä niiden toimintaedellytysten kehittämisessä. Ymmärrämme yrittäjiä ja yritysmaailmaa kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen.

Kun perinteiset pankit ja rahoitusyhtiöt miettivät omia tarpeitaan, me mietimme asiakkaitamme. Siksi toimimme nopeasti ja mutkattomasti. Emme pyörittele turhaan papereita, vaan hoidamme asiat sähköisesti. Ei siis ihme, että olemme yksi suosituimmista yritysrahoituksen tarjoajista Suomessa.

Tutustu tarkemmin meihin ja ajatusmaailmaamme

tracks t20 YgPGZx 1

Laskuri lainojen yhdistämiseksi

Valitse muiden lainojesi kokonaissumma ja laske uusi CrediNordin hinta lainoillesi. Tarkan yrityskohtaisen hinnan saat pyytämällä lainatarjouksen.

Lainasumma 12000
Kuukausierä

Näin helposti haet yrityslainaa

Tarvitsetko rahaa yritykselle heti? Yrityslainan hakeminen meiltä on helppoa ja nopeaa. Saat tarjouksen maksutta eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis miettiä rauhassa, ennen kuin teet päätöksen tarjouksen hyväksymisestä. Yrityslainan vakuudeksi et tarvitse muuta kuin takauksen.

Hyväksymisen jälkeen asia etenee vauhdilla. Yrityslaina tulee tilillesi vielä samana päivänä, jos päätös on tehty arkena ennen klo 16. Muussa tapauksessa se tulee seuraavana arkipäivänä.

 1. Täytä ja lähetä lainahakemus ilman liitteitä
 2. Saat lainatarjouksen tunnin sisällä sähköpostiisi (ark. klo 9-17)
 3. Hyväksymällä tarjouksen saat rahat tilille jopa samana päivänä (ark. klo 9-16)

Yrityslainan myöntämisen minimivaatimukset

Autamme yrityksiä, joiden toimintaedellytykset ovat kunnossa. On sekä meidän että lainanhakijan etu, että hakija täyttää tietyt minimivaatimukset. Ensinnäkin yrityksen tulee olla aktiivisesti toiminnassa ja sen kotipaikan pitää olla Suomessa. Muita minimivaatimuksia yritysrahoituksen saamiseen ovat:

 • Yritys on toiminut vähintään 12 kuukautta
 • Yrityksellä ei ole merkittäviä maksuviiveitä
 • Takaajan eli yrittäjän luottotiedot ovat kunnossa
 • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30.000 €/vuosi
 • Yrityksen päättäjät asuvat Suomessa
Credinord 5855

Näitä tietoja tarvitsemme hakiessasi yrityslainaa

Kun haluat hakea CrediNord yrityslainaa, meiltä se käy helposti. Tarvitsemme vain yrityksen Y-tunnuksen sekä takaajan tärkeimmät tiedot. Hakemus kannattaa kuitenkin täyttää mahdollisimman huolellisesti. Siten varmistaa, että sen käsittely sujuu mahdollisimman jouhevasti.

Esimerkkejä
asiakkaidemme
toimialoista

Palvelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä toimialaan katsomatta. Asiakkaamme edustavat hyvin erilaisia aloja, eikä myöskään yrityksen yhtiömuodolla ole merkitystä. Yrityksesi voi olla yhtä hyvin toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö. Myös sijaintisi voi olla missä päin Suomea tahansa. Helsinki, Turku, Tampere, Rovaniemi – me palvelemme kautta maan.

Yksilöllistä yrityslainaa
yksilöllisiin tarpeisiin

Yrityksillä on tarpeita ja me tarjoamme niihin ratkaisuja. Jokaisen yrityksen tarina ja tilanne on erilainen. Meidän tehtävämme on olla tukena niin myötä- kuin vastamäissäkin.

Mikä on sinun yrityksesi tarve?

 • Työntekijän palkkaaminen
 • Laskujen maksaminen
 • Laite- ja materiaalihankinnat
 • Varaston kasvattaminen
 • Tilojen laajentaminen
 • Kausivaihteluiden tasaaminen
image ball hand

Yrityslainaa kätevästi jo samana päivänä

icon number list one

Täytä lainahakemus

Täyttämällä lainahakemuksen kätevästi verkossa, saamme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen tehtyä jo samana päivänä. Tarvitsemme sinulta ainoastaan yrityksen sekä takaajan perustiedot.

icon number list two

Tutustu lainatarjoukseen

Tarjouksen saatuasi, saat rauhassa tutustua lainan ehtoihin. Sopimuksen allekirjoittamisen olemme tehneet helpoksi sähköisen allekirjoituksen avulla käyttäen pankkitunnuksiasi.

icon number list three

Rahat tilille jo samana päivänä

Kun sopimus on allekirjoitettu, saat rahat tilille jo samana päivänä, mikäli sopimuksen allekirjoitus on tapahtunut ennen klo. 16.

CrediNord pähkinänkuoressa

 • Vakavarainen suomalainen rahoitusyhtiö
 • Asiakkaina pienet ja keskisuuret yritykset
 • Toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa
 • Yli 5000 palveltua yritysasiakasta

Kysyttävää
yrityslainasta?

Asiakaspalvelumme on sinua varten. Jos sinulla on siis kysyttävää yrityslainaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan tarpeistasi ja siitä, miten me voimme auttaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@credinord.com
 • Soita: 09 04950 4030 (ma–pe klo 9–17)
Credinord 6084

CrediNord yritylaina kokemuksia

Pitivät hyvin ajantasalla, miten homma toimii. Ja se toimi hyvin. Sain tarjouksen samana päivänä ja seuraavana päivänä näkyi raha tilillä. Ei valittamista!
CrediNord UKK

CrediNord Yrityslaina –
usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää yrityslainoista? Olemme koonneet tähän yleisimpiä yrityslainoihin liittyviä kysymyksiä vastauksineen.

Jos et löydä juuri sitä mitä etsit, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.com tai soita 09 424 757 88

 • Miten yrityslainan hinta ja korko määräytyvät?

  Hinta on aina yrityskohtainen. Yrityslainassamme on vain kiinteä kuukausikulu, ei avausmaksuja tai muita piilokuluja. Hinnoittelu perustuu tekemäämme arvioon yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyytämällä lainatarjouksen yrityksellesi saat tietää, millä hinnalla yrityksellesi voidaan tarjota rahoitusta.

 • Mitkä ovat vaatimukset lainan saantiin yritykselle?

  Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrittäjä toimii aina omavelkaisena takaajana yrityslainassa. Emme vaadi reaalivakuuksia. Muita minimivaatimuksia luoton saantiin:

  • Yrityksen ja takaajan päätoiminen toimipaikka on Suomi
  • Yritys on ollut aktiivinen vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 euroa vuodessa

  Yrityksen ei välttämättä tarvitse olla voitollinen. Teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion yrityksestä. Arviomme perustuu mm. yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin.

 • Kuinka paljon yritykseni voi saada rahoitusta?

  Tarjoamme yritysrahoitusta aina 100.000 euroon asti. Lopullinen lainamäärä riippuu yrityksen liikevaihdosta, toimialasta ja riskiluokasta. Tyypillisesti voimme rahoittaa yritystä noin 1 kuukauden liikevaihdon verran. Pyytämällä lainatarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi voi saada CrediNordilta.

 • Mihin yritysrahoitusta voi käyttää?

  Yrityslainan voi nostaa mihin tahansa yrityksen toimintaa edistävään tarkoitukseen. Tyypillisimpiä rahoituksen käyttötarkoituksia ovat laite ja koneinvestoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, uuden projektin aloittaminen sekä kalliimman lainan poismaksu.

 • Kuinka pitkä laina-aika on?

  Voit valita laina-ajaksi 6-18 kuukautta riippuen yrityksesi tarpeista. Tarvittaessa voit pyytää myös maksuvapaita kuukausia.

 • Mitä tietoja hakemusta varten tarvitaan?

  Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haluttu lainasumma- ja aika, rahoituksen käyttötarkoitus sekä yrityksen ja takaajan perustiedot.

 • Miten lainahakemus tehdään?

  Lainahakemuksen voi tehdä kotisivuillamme. Hakemukseen tarvitsee täyttää seuraavat tiedot:

  • haluttu lainasumma- ja aika
  • rahoituksen käyttötarkoitus
  • yrityksen ja takaajan perustiedot

  Lähetämme tyypillisesti tarjouksen tunnin sisällä (arkisin klo 9-17) lainahakemuksesta.

  Saat lainatarjouksen sähköpostiin, jonka jälkeen se voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää liitteitä. Kun allekirjoitat lainasopimuksen, laina maksetaan ilmoittamallesi yritystilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Milloin laina maksetaan yrityksen tilille?

  Rahat maksetaan yrityksen tilille vielä samana arkipäivänä, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16.

 • Voiko lainan maksaa etuajassa pois ilman lisäkuluja?

  Kyllä voi. Lainan voi maksaa aina etuajassa pois ilman lisäkulua- maksat vain kuukausilta, kun laina on yrityksen käytössä.

 • Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

  Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo. 9-17 numerossa 09 424 531 57. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.com